1.MASURA

   Pentru a putea beneficia de un pantof perfect pentru piciorul dumneavoastra trebuie sa urmati intocmai intructiunile din link-ul de mai jos:

Film luare masura picior - (in curand)

2.ALEGEREA MODELULUI DORIT

Din catalogul nostru, urmind sectiunile aferenta acestuia privind beneficiarul pantofului si destinatia acestuia( salsa, dans sportiv etc.) treceti in fisa de comanda modelul pe care l-ati ales.

  3.ALEGEREA MATERIALELOR

Prin programul desfasurat pentru Romania, clientii aflati pe teritoriul tarii pot beneficia de personalizarea modelelor fabricate de CLAUDIA BERDINI DANCE SHOES prin alegerea directa a materialelor din care sa fie confectionat produsul.

4.  ALEGEREA TOCULUI

Pentru ca fiecare model are o arhitectura proprie de constructie doar anumite tocuri se preteaza la anumite modele. Astfel, in functie de modelul ales, puteti analiza care dintre tocurile prezentate pot fi folosite:

- tocurile disponibile

Pentru finalizarea comenzii nu va mai ramane decit sa descarcati ”fisa de comnada” atasata iar dupa completarea ei sa ne-o trimiteti prin e mail sau fax impreuna cu o schita realizata in conformitate cu cerintele de la punctul 1.

e-mail :           comenzi@pantofidans.ro

                       office@pantofidans.ro

Numar fax:     0264 - 432758

Copyright

Claudia Berdini

By ATTITUDE